Anlægsgartner

Har du brug for en dygtig anlægsgartner? Så er det Entreprenør Nissen, som du skal have fat i

Skriv i dag

Få svar inden for 24 timer


  Anlægsgartner

  Entreprenør Nissen løser pleje- og anlægsopgaver i alle typer haver og parker.

  Drømmer i om at opsætte lange baner af de smukkeste tulipaner og roser langs kanten af jeres have? Eller kunne i tænke jer at en havemand kommer forbi og slår jeres græs, samt trimmer hæk? Så kan vi hjælpe jer.

  Vi har mange års erfaring som anlægsgartner. Derfor kan vi rådgive jer om, hvordan I kan få en vidunderlig og lækker have at slappe af i. Ring til os  allerede i dag og lad os finde den bedste løsning til at virkeliggøre jeres havedrøm. 

  Entreprenør Nissen kan både vedligeholde og pleje jeres have, samt opsætte en helt ny have til jer. Vores opgaver inkluderer både store og små haver, og vi servicerer også hele parkanlæg.

  Vi har erfaring med anlæg af alle størrelser. Fra den lille forhave på villavejen, til den store grund omkring sommerhuset.

  Ring til os og sammen finder vi den bedste løsning til jeres have. En have som både passer til jeres ønsker og rammer jeres behov.

  Hvordan kan vi hjælpe dig som anlægsgartner?

  Entreprenør Nissen er din kvalitetsbevidste anlægsgartner, og vi står til rådighed med at hjælpe dig med din næste opgave inden for gartneri af anlæg. Med vores store erfaring, tilbyder vi en bred vifte af ydelser indenfor anlægsarbejde, og kan hjælpe dig med alt fra store til små opgaver.

  Hvis du drømmer om en smuk have eller ønsker at forbedre din eksisterende have, kan vi hjælpe med alt fra design til udførelse. 

  Vi kan også hjælpe med vedligeholdelse af din have, herunder græsslåning, hækklipning og beskæring af træer og buske. Vi kan plante nye træer, blomsterbede og græsplæner samt sørge for, at din have ser sund og velplejet ud året rundt. Vi hjælper også gerne med at installere havebelysning, anlægge terrasser og indkørsler og skabe vandfunktioner som springvand og damme. 

  Uanset hvad dine anlægsgartner-behov er, står vi klar til at hjælpe dig med at skabe et vidunderlig og funktionelt udendørs område der passer til netop dine ønsker og behov.

  Hvorfor vælge os som anlægsgartner?

  Hvis du søger en pålidelig og erfaren anlægsgartner, så er Entreprenør Nissen det rigtige valg for dig. Vi er specialister i havearbejde, og har over 10 års erfaring i branchen.

  Vores team af professionelle anlægsgartnere er dedikeret til altid at levere høj kvalitet og en fremragende mindeværdig kundeservice, som vil efterlade dig med et smil på læben.

  Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi designer og udfører arbejdet, og vores fokus er altid på at skabe en have eller et udendørs område, som passer til din personlige stil og smag. 

  Vi arbejder med en af markedets bedste materialer samt udstyr inden for anlægsgartneri. Derudover har vores personale de nødvendige færdigheder og ekspertise til at udføre opgaverne på den mest effektive måde, og professionelle tilgang.
  Vi tilbyder også konkurrencedygtige priser og vil altid give dig en klar og gennemsigtig pris, før vi går i gang med arbejdet.

  Vores mål er at skabe et langvarigt og tillidsfuld relation til vores kunder, og derfor lægger vi stor vægt på at levere en service, der er i overensstemmelse med dine forventninger.

  Så hvis du ønsker en smuk have eller udendørs område, der vil være til glæde mange år fremover, så skal du vælge Entreprenør Nissen som din anlægsgartner.

  Vi står klar til at hjælpe dig med drømmehaven. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for et godt tilbud. Du vil ikke fortryde det. 

  ​Hør mere om dine muligheder

  Haven skal være en fryd for øjet, ligegyldigt hvor den ligger i forhold til boligen. Et fristed, hvor du kan koble af, finde ro og få ny energi. Om du vil have et rosenbed af røde roser eller tulipaner i forskellige farver, så har vi ekspertisen. Vi sørger også gerne for vedligeholdelse af jeres nye planter, så har du ikke grønne fingre, eller ønsker du blot en fagmand til arbejdet, så står vi klar!

  Vi tilbyder totalløsninger til haven, så vi kan ordne både plantelivet, græsplænen eller stentrappen i haven. Det er vores erfaring at det er bedst vi på holistisk vis ordner hele haven som en helhed.

  Vi tilbyder også professionel rådgivning om pleje af det eksisterende og planlægning af havens fremtidige indhold. Vi står til rådighed helt fra den første skitse, der fører snoede stier rundt i havens rum, som de opstår mellem hække, hegn og beplantninger.

  Vi ved, at en smuk have kan have en stor indvirkning på dit liv og dit hjem, og derfor er vores mål at skabe en have, der passer til dine ønsker og behov og som giver dig ro, energi og glæde. Så hvis du ønsker at skabe en smuk og funktionel have, så kontakt os hos Entreprenør Nissen, så vi sammen kan skabe din drømmehave – sammen er vi gode

  Følg Entreprenør Nissen på Facebook

  Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.