Skriv i dag

Få svar inden for 24 timer


  Stisystemer

  Anlægning af stier i haver og parker, kan gøre meget for glæden ved at være i de grønne omgivelser. At kunne bevæge sig rundt, uden at skulle spekulere på våd jord i skoene, sætter prikken over i’et.

  Entreprenør Nissen kan anlægge alle former for stier, herunder også fortove.

  Vi udfører kun kvalitetsarbejde, så du kan være sikker på, at stien bliver liggende, selvom der kommer kraftige regnskyl.

  Stier kan også være praktiske, når der er cykeltrafik, og gør det nemmere at trække med barnevognen.

  Anlægning af stisystemer til enhver grund

  Udforsk skønheden og fordelene ved stisystemer, der strækker sig fra charmerende havestier og praktiske gangstier til stier i parker og meget mere. 

  Uanset om det er til erhvervsmæssig brug, en privat have eller offentlige områder, er vi eksperter i anlægning af stisystemer. 

  Vores dygtige team har erfaring med alt fra at lægge fortov til at skabe havestier og andre unikke sti-løsninger.

  Havestier af sten - funktionelt og elegant

  Ønsker du at forbedre din have? En havesti anlagt med smukke stenmaterialer er en glimrende løsning. Udover at være praktisk, tilføjer en havesti også en skønhed til din have, som ikke kun gør den pænere, men også øger din grunds værdi.
   
  Vi går meget op i at opfylde dine specifikke behov og ønsker, når det kommer til design og udformning af din gangsti, havesti eller andre anlægningsprojekter. 
   
  Vi lægger stor vægt på en åben og problemfri kommunikation samt klare aftaler. Når vi arbejder sammen om et projekt, kan du være sikker på, at det endelige resultat bliver tilfredsstillende.
  rune grafik

  Skal vi anlægge havesti hos dig? ​

  Med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi opbygget stor ekspertise i langt de fleste former for anlægningsarbejde.

  Ønsker du en flot havesti af sten eller en flot gangsti til haven, står vi klar til at rådgive og vejlede dig mod den bedste løsning ud fra dine præferencer, samt ud fra bygningens stil.

  Vi udfører kun arbejde af høj kvalitet, og vores arbejde er ikke færdigt, før du er 100% tilfreds med resultatet. Kom et skridt længere mod drømmehaven med anlæggelse af en flot havesti af sten.

  Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

  Lad en professionel lægge din havesti

  At forvandle din have med en smuk og funktionel havesti er en betydningsfuld investering i dit hjem. At vælge en professionel anlægsgartner til at udføre denne opgave bringer en række fordele med sig:
  En professionel anlægsgartner har omfattende viden om de forskellige materialer, der kan anvendes til at skabe en holdbar og æstetisk tiltalende havesti. De vil udvælge materialer, der passer perfekt til din specifikke have og terræn. Dette sikrer ikke blot et smukt resultat, men også en havesti, der er skræddersyet til at modstå årstidernes skiften.
  Vi kan omsætte dine idéer og visioner til et veludført design, der passer ind i din eksisterende have. Vores erfaring gør os i stand til, at tage højde for faktorer som terrænets naturlige form, beplantning og belysning, og skabe en havesti, der ikke blot er funktionel, men også er flot og bidrager til din haves udseende.
  Erfaring gør en betydelig forskel i processen. En erfaren anlægsgartner vil være i stand til at udføre arbejdet mere effektivt og i på kortere tid, end hvis du selv vælge at anlægge din havesti.
   
  Professionelt udført arbejde har en længere levetid og kræver generelt mindre vedligeholdelse end hvis man selv udfører arbejdet. Materialer og teknikker er udvalgt med omhu, hvilket resulterer i en holdbar havesti, der vil glæde dig i mange år fremover.
  Anlæggelsen af en havesti indebærer ofte håndtering af materialer og udførelse af arbejde, der kræver overholdelse af sikkerhedsstandarder og lokale regler. Vi vil som professionel anlægsgartner sikre, at alt arbejde udføres i overensstemmelse med de nødvendige retningslinjer og standarder, og at sikkerheden for både arbejdere og beboere er i orden.
  Samlet set er valget af en professionel til at anlægge din havesti en investering i både kvalitet og skønhed, der vil glæde dig i mange år fremover. 

  Vores ekspertise, erfaring og dedikation til kvalitet sikrer et resultat, der vil være til glæde for dig og din familie i årene der kommer.

  ​Hør mere om dine muligheder

  Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 22 24 12 eller sende en e-mail til info@entreprenoernissen.dk.

  Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

  Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.


   Følg Entreprenør Nissen på Facebook

   Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

   Følg Entreprenør Nissen på Facebook

   Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.