Professionel brolægning

Din brolægning bliver udført med ekspertise og omhu

Vi er specialiserede i at levere professionelle og holdbare brolægningsløsninger. Med vores ekspertise og erfaring kan vi hjælpe dig med at skabe smukke og funktionelle udendørsområder, der vil imponere og vare i mange år.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores brolægningstjenester og lad os hjælpe dig med at skabe det udendørsområde, du altid har drømt om. Hos Entreprenør Nissen er vi klar til at tage hånd om dine brolægningsbehov med vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer.

Skriv i dag

Få svar inden for 24 timer


  Få lagt sten på alle typer af underlag

  Vores fagligt dygtige team af brolæggere har stor erfaring med at arbejde med sten – om det handler om brosten, at lægge kantsten, klinker eller betonsten.

  Hos Entreprenør Nissen hjælper vi både private kunder og erhvervskunder i København, Brøndby, Hvidovre og Vallensbæk og i det øvrige Sjælland.
  Har du en opgave, der involverer brolægning, så kontakt os allerede i dag. Så er du sikker på et veludført og professionelt resultat.

  rune grafik

  Brolægning i høj kvalitet

  Det er vigtigt, at både underlaget og selve lægningen af sten er korrekt lavet. Når vi har lavet brolægning hos dig, bliver stenen på trappen, stien eller terrassen – præcis hvor den skal. Udover brolægning tilbyder vi også at udføre anlægsarbejde og jord- og betonarbejde.

  Søger du professionel hjælp, f.eks. til at ordne brolægning af fortove, sørger vi for, at fliserne ligger sikkert og stabilt. Selvfølgelig sørger vi også for det rette underlag og den rette hældning på fliserne.
  Vi sætter også kantsten i forbindelse med belægningsarbejde som f.eks. lægning af fortov.

  Er der brug for en støttemur for at holde på en skrænt eller andet, kan vi sætte den op for dig. Så du er sikker på, at støttemuren holder, og jorden bliver, hvor den skal selv i tilfælde af voldsomme regnskyl.

  Gode priser på belægningsarbejde

  Hos os kan vi kort fortalt hjælpe dig med brolægning og flisebelægning af:

  Hvad skal vi hjælpe dig med?​

  ​Hør mere om dine muligheder

  Har du en opgave, du gerne vil have os til at se på, så ring til os og få en billig pris. Vi hjælper og giver dig råd hele vejen igennem processen, så både underlag og belægningen er i orden.

  Vi er skarpe på både tilbud og pris, når vi laver en løsning for dig. Med vores teams erfaring, blik for kvalitet og æstetik får du et slutresultat, du kan have glæde af i mange år fremover.

  Kontakt os i dag!


   Følg Entreprenør Nissen på Facebook

   Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

   Følg Entreprenør Nissen på Facebook

   Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.