Professionelt anlægsarbejde til alle grunde

Vi giver din grund og din have nyt liv

Hos Entreprenør Nissen har vi erfaringen og idéerne til at give din have eller din grund nyt liv. Vi løser anlægsarbejde i alle typer haver – fra den lille forhave på villavejen til den store grund omkring sommerhuset.

Vores dygtige medarbejdere kører primært i København og områderne omkring Vallensbæk, Brøndby og Hvidovre. Har du en opgave et andet sted på Sjælland, så giv os et ring, så kommer vi også gerne ud og hjælper dig med din anlægning af have.​

Skriv i dag

Få svar inden for 24 timer


  Anlægsarbejde med blik for helheden

  Vi ved, hvor vigtig din have er. Uanset hvordan din have ser ud, så skal den være et fristed, hvor du, din familie og venner kan koble af, finde roen og nyde naturens skønhed.

  Hos os får du professionel rådgivning om, hvordan du bedst plejer og passer dit eksisterende haveanlæg.

  Hvis du skal have omlagt eller anlagt din have på ny, står vi til rådighed hele vejen igennem processen, fra den første skitse er tegnet til de sidste sten er lagt. Med vores mangeårige erfaring i haver og anlæg er vi garant for en helstøbt og arkitektonisk smuk løsning med anlægsarbejde af højeste kvalitet.

  rune grafik

  Få en ny have til billige priser

  Vores team af dygtige medarbejdere laver alle typer anlægsarbejde for private, og vi hjælper også gerne dig til at give haven eller indkørslen nyt liv. ​Oveni er vi specialister i brolægning og belægningsarbejde. Den viden tager vi selvfølgelig med os, når vi skal lave anlægsarbejde eller agere anlægsgartnere hos dig. Du kan få hjælp til anlæg af stisystemer, der snor sig gennem haven og skaber nye og smukke uderum. Vores medarbejdere kan klare alt fra brolægning af trapper til smukt belægningsarbejde på terrassen, i gårdmiljøet eller indkørslen for et fuldendt resultat. Alt, du skal gøre, er at ringe og spørge til anlæg af have. Derefter kommer vi ud og tager et kig på din have eller grund. Når vi sammen har fundet frem til den løsning, der passer dig, får du et tilbud og en pris på opgaven.

  ​Se billeder af vores arbejde

  ​Hør mere om dine muligheder

  Har du brug for vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 22 24 12 eller sende en e-mail til info@entreprenoernissen.dk.

  Vi giver naturligvis også et uforpligtende tilbud på en specifik opgave.

  Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.


   Følg Entreprenør Nissen på Facebook

   Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

   Følg Entreprenør Nissen på Facebook

   Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.