Lad os klare jord- og betonarbejde

Vi påtager os alle opgaver i jord- og betonarbejde

Entreprenør Nissen udfører alle former for jord- og betonarbejde. Kvalitet og kompetence er nøgleord i vores team, og vi hjælper også gerne dig.
Uanset om du skal have foretaget afrømning af muld, byggemodning af én eller flere byggegrunde, have lavet terrænregulering eller gravet ud til kælder eller lægning af rør, står vi klar.

Vores kunder bor typisk i København, Hvidovre, Brøndby eller Vallensbæk, men vi kører ud og udfører jord- og betonarbejde over hele Sjælland.

Skriv i dag

Få svar inden for 24 timer


  Vi både graver og støber fundament

  Du kan hos os få hjælp til hele processen fra det første jordarbejde til den endelige støbning af betongulve i dit færdige hus.

  Det er vigtigt med den professionelle hjælp, når du laver de første spadestik, hvis resultatet skal holde. Samtidig er jord- og betonarbejde følsomt overfor vind og vejr. En ekstra omhyggelig planlægning er derfor nødvendig, så der ikke opstår problemer med våd eller frossen jord under processen.

  Vi kan ikke styre vejret, men vi kan styre hele processen for dig. Først udfører vi det nødvendige jord- og betonarbejde, og bagefter hjælper vi med støbning af fundament og støbning af betongulve.
  Til sidst kan vi sætte prikken over i’et med belægningsarbejde i indkørsel, på terrasse eller i have, der matcher dine drømme.

  rune grafik

  Kontakt os for en pris på dit projekt

  Når du lader os klare arbejdet hos dig, så er du sikret kvalitet, grundige og omhyggelige resultater, og aftaler der holder hele vejen.

  Har du en større eller mindre opgave, der involverer arbejde med jord, beton og anlæg, så kontakt os gerne for et tilbud på entreprisen. Vi har konkurrencedygtige priser, sætter kvalitet højest og gør vores ypperste for at hjælpe dig til den bedst mulige løsning.

  Følg Entreprenør Nissen på Facebook

  Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

  Følg Entreprenør Nissen på Facebook

  Hos Entreprenør Nissen opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information. Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.